Hvordan se Bundesliga uten strømmeabbonement

Bundesligaen er blant de første større europeiske fotballigaene som begynner opp igjen etter at Covid-19-viruset satte en stans for all fotball og øvrig idrett i våres. Bundesliga er tilgjengelig på nett, men live stream Bundesliga kan være dyrt. Mange spør seg derfor om hvordan man kan se Bundesliga på tv gratis. I denne artikkelen skal vi vise deg hvordan en VPN kan brukes for Bundesliga live stream. Med en god VPN kan du få tilgang til Bundesliga live stream gratis.

SKAFF DEG ExpressVPN
Se Bundesliga live stream gratis med ExpressVPN

Stream bundesliga problemfritt med ExpressVPN uten risiko med 30 dagers åpent kjøp.

Hvordan se Bundesliga?

Viaplay eier rettighetene til å vise Bundesliga live stream på norsk TV, og sender kampene direkte eller via sin strømmetjeneste. Viaplay er ingen billig kanal, og for å ha tilgang til Bundesliga må du forplikte deg til en dyr TV-pakke med massevis av kanaler du ikke nødvendigvis ønsker deg.

Star har nylig annonsert at de kommer til å sende Bundesliga live gratis i India. Dette innebærer at alle som har en indisk IP-adresse vil ha gratis tilgang til Bundesliga via Stars tilbud. Med en VPN får du enkelt tilgang til Bundesliga stream.

En VPN, eller en virtual private network, lager en virtuell bro mellom deg og en server et annet sted i verden. Gjennom VPNen får du en annen IP-adresse. Slik kommer du deg rundt geobegrensinger, og beskytter personvernet ditt.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2023

Hvordan få tilgang?

For å få tilgang til Skys Bundesliga live streams gratis fra Tyskland, må du ha en VPN. For å få tilgang kan du følge disse enkle stegene:

  1. Abbonér på en VPN for å strømme Bundesliga streaming. Vi anbefaler ExpressVPN for Bundesliga ettersom denne VPN tilbyr raske og stabile servere i Tyskland. Du får i tillegg åpent kjøp på 30 dager ved abonnementet.
  2. Last ned VPNen til plattformen du ønsker, enten pc, tablet eller smarttelefon.
  3. Koble deg til en VPN-server i landet du ønsker å se Bundesliga live fra. For hvordan se Bundesliga bør du eksempelvis koble deg til en thailand server.
  4. Finn en nettside hvor du kan strømme Bundesliga. PPTV sender Bundesliga gratis.
  5. Begynn din Bundesliga stream!

Hvilke VPN er anbefalt for å se Bundesliga live?

ExpressVPN er blant de raskeste og mest stabile VPN-tjenestene, med solid personvern. En av styrkene med det er det store antallet servere i ulike land samt ekstremt gode retningslinjer for personvern. Denne VPNen tar personvernet ditt på alvor! Med ExpressVPN kan du se Bundesliga på TV uten å bekymre deg for hvem som følger med eller misbruker dataene dine.

Her er en liste over våre Beste VPNer:

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2023
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2023
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2023
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2023
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2023
8.8

Kan jeg bruke en gratis VPN?

Det finnes mange gratis VPN-tjenester der ute, og det kan virke forlokkende å slippe å betale for en VPN. Du bør imidlertid stille deg spørsmål ved hvordan de kan tilby gratis tjenester. Mange gratis VPNer livnærer seg ved å videreselge dataene dine til anonyme tredjeparter. Dataene kan bli brukt til markedsføring eller overvåking.

bundesliga-live-stream

Med en betalt VPN vet du med sikkerhet at dataene dine ikke blir misbrukt. Kvaliteten på de fleste gratis VPNer er dårligere enn hva du får ved en abonnementløsning. Hastighet, tilkoblingsstyrke og antall servere i ulike land du ønsker å tilkoble deg er ofte dårligere enn hva det er for betalingsløsningene.

Hva annet kan jeg bruke en VPN til?

Med en VPN har du mulighet til å streame alt fra filmer, tv-serier og livesendte idrettsarrangementer fra hele verden – uten å ta høyde for geobegrensninger. Med en VPN er alt av streaming service og live streaming tilgjengelig.

se-bundesliga-live

Den store fordelen med en VPN vil alltid være at ditt personvern er godt beskyttet, ved at du er anonym. Du kan dermed hvordan se Bundesliga eller se dine favorittshow på Netflix uten at noen følger med eller kan bruke informasjonen etterpå.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av mai 2023

Konklusjon

Med en god VPN åpner du en ny verden av underholdning og idrett. Du sparer penger samtidig som du på en sikker og trygg måte kan bevege deg på nett. En VPN sikrer at du kommer deg rundt geobegrensninger som ligger på Bundesligaen, Serie A, Champions League eller strømmetjenester som Netflix og HBO. Vi anbefaler VPNene som er nevnt i denne artikkelen på det varmeste. Dette er trygge, stabile og raske VPNer som tar personvern på alvor og gir deg mye igjen for pengene.

Jeg er en skikkelig internettfreak! Og det er derfor jeg er i gode hender på dette nettstedet. Jeg vil vite alt om alle forhold knyttet til Internett. For meg er det en glede å gå inn i teknisk dybde - jo mer komplisert, jo bedre. Som tidligere hacker kjenner jeg ikke bare bitene og bytene ekstremt godt, men har også en tendens til å være veldig kreative.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no