Hvordan se Bundesliga – Våre beste tips 2024

Many are interested in watching Bundesliga live stream and German football, but it can be difficult to access the content when you are not in Germany. In this article, we help you with where and how you can watch Bundesliga live from anywhere.
Translation in Norwegian (Bokmål): Mange er interessert i å se Bundesliga live strømming og tysk fotball, men det kan være vanskelig å få tilgang til innholdet når man ikke er i Tyskland. I denne artikkelen hjelper vi deg med hvor og hvordan du kan se Bundesliga live fra hvor som helst.

PRØV NÅ
Se Bundesliga stream fra hvor som helst med ExpressVPN!

Med ExpressVPN kan du se Bundesliga live fra hvor som helst. Få opptil 49% rabatt og 3 måneder gratis om du abonnerer for et år, eller prøv programmet helt gratis med 30-dagers fornøydgaranti!

Artikkelen oppdatert på: 14. juli 2024

Hvordan se Bundesliga live stream

Først av alt skal vi se på noen av kanalene hvor du kan se Bundesliga live.

V Sport

V Sport inkluderer flere sportskanaler og er en egen del av strømmetjenesten Viaplay. Du kan velge mellom to typer abonnement: 399 kr per måned og 749 kr per måned. Med det dyreste abonnementet får du også tilgang til alle Premier League kampene live.

Du kan følge med på innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Chromecast, Apple TV, Smart TV og utvalgte spillkonsoller og smarthøyttalere.

TV3

Den danske kanalen TV3 eies også av Viaplay og sender blant annet underholdning, nyheter, sport og realityprogrammer. For å få tilgang til denne sportskanalen må du ut med 449 kr per måned for et abonnement. På samme måte som V Sport kan du se TV3 via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Chromecast, Apple TV, Smart TV og utvalgte spillkonsoller og smarthøyttalere.

beIN Sport

beIN Sport er en fransk sportskanal som hovedsaklig viser europeiske og internasjonale sportsarrangementer. Du kan få tilgang til innholdet for bare 150 kr per måned, og følge med via nettleser eller app for mobiltelefon og nettbrett.

se bundesliga live

Sky Sport

Sky Sport er en rekke tyske sportskanaler som blant annet viser tysk, europeisk og internasjonale sportsarrangementer. Prisene varierer fra 250 kr per måned til 439 kr per måned om du ønsker å se tysk Bundesliga live stream. Du kan følge med på innholdet via nettleser eller app for mobiltelefon og nettbrett.

ESPN

ESPN er en amerikansk sportskanal som viser internasjonale sportsarrangementer. Du kan velge mellom å betale 99 kr per måned eller 999 kr per år for å få tilgang til innholdet. Kanalen er tilgjengelig via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV, Chromecast og utvalgte spillkonsoller.

Om du ikke har lyst til å betale for et abonnement for å få tilgang til innholdet finnes det også gratiskanaler som sender Bundesliga stream.

Gratis Bundesliga live streams

La oss ta en nærmere titt på hvor du kan se Bundesliga stream gratis.

ZDF

ZDF er en tysk gratiskanal som blant annet viser filmer, serier, sport og dokumentarer. Det er helt gratis å se Bundesliga stream via denne kanalen. Du kan følge med på innholdet via nettleser eller kanalens egen app for mobiltelefon og nettbrett.

bundesliga stream

PPTV

PPTV er en thailandsk gratiskanal som blant annet viser serier, sport og nyheter. Med denne kanalen kan du også se Bundesliga stream helt gratis. Kanalen er tilgjengelig via nettleser og deres egen app for mobiltelefon og nettbrett.

Selv om du kan se Bundesliga stream gratis hos disse kanalene kan du støte på problemer på grunn av geografiske restriksjoner.

Hvorfor kan du ikke strømme Bundesliga utenfor tilgjengelighetsområdet?

Alle kanaler og strømmetjenester må signere kontrakter med skapere når de skal vise innholdet deres. Disse kontraktene sier ofte noe om hvor de har lov til å vise innholdet, og på grunn av dette må de implementere geografiske restriksjoner for å hindre at personer utenfor disse områdene får tilgang til å se innholdet.

se bundesliga

Dette gjør de fleste kanaler og strømmetjenester ved hjelp av geo-blokkere. Geo-blokkere bruker den besøkende sin IP-adresse til å finne ut hvor de befinner seg.

Med en fremmed IP-adresse blokkeres innholdet og det blir umulig å strømme innholdet. Den enkleste løsningen på dette problemet er å bruke en VPN for å endre IP-adresse og slik omgå geografiske restriksjoner.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juli 2024

Hvordan se Bundesliga i Norge med en VPN

Her får du en enkel steg-for-steg guide til hvordan du kan bruke en VPN til å se Bundesliga live.

  1. Installer en VPN – vi oppfordrer deg til å prøve ExpressVPN
  2. Åpne programmet
  3. Velg riktig server: Norge for V Sport, Danmark for TV3, Frankrike for beIN Sport, USA for ESPN, Tyskland for Sky Sport eller ZDF og Thailand for PPTV
  4. Gå til kanalen eller strømmetjenesten: V Sport, TV3, beIN Sport, ESPN, Sky Sport, ZDF, PPTV
  5. Få med deg hver eneste fotballkamp med Bundesliga live stream!

Prøv ExpressVPN gratis

Du kan prøve ExpressVPN helt gratis med 30-dagers fornøydgaranti. Om du for eksempel vil se Bundesliga norge, men er usikker på om du trenger VPN på fulltid, er dette den perfekte løsningen for deg. For å få pengene tilbake om du ikke ønsker å abonnere etter prøveperioden må du kontakte kundeservice innen de 30 dagene er omme via chat.

Vi anbefaler selvfølgelig at du bruker en VPN hele tiden for å øke egen sikkerhet og få tilgang til mye innhold du ellers aldri ville fått muligheten til å se.

ExpressVPN er programmet vi har anbefalt i mange år, og det er ifølge våre vurderinger beste VPN på markedet. Prøv ExpressVPN nå og føl deg helt trygg med 30-dagers fornøydgaranti via våre lenker!

streaming bundesliga

Beste VPN for Bundesliga live stream

Vi tester kontinuerlig nye og gamle programmer på markedet for å se etter oppdateringer og gi leserne våre de beste rådene og løsningene på hvordan de kan få tilgang til ulikt innhold og føle seg trygge på nettet.

Rangeringen vår oppdateres jevnlig slik at du enkelt kan velge det beste programmet for deg.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordeler med en VPN

Det er mange grunner til at folk velger å bruke en VPN. En av fordelene mange nevner når de snakker om hvorfor de bruker en VPN er at kan omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til innhold som nettsteder, sportsarrangementer som Bundesliga og La Liga og store plattformer som Netflix og Hulu.

Selv om dette kan være grunnen til at mange velger å bruke en VPN mener vi at det finnes en enda større fordel. Med en VPN øker du egen sikkerhet og beskytter din personlige informasjon på nettet.

En VPN krypterer dataene dine og gjemmer IP-adressen din slik at ingen kan spore nettaktiviteten din eller få tilgang til informasjonen din. Dette vil også si at du trygt kan surfe på offentlige nettverk uten frykt for hackere eller andre uvedkommende med en VPN.

Konklusjon

I denne artikkelen har vi sett på hvor og hvordan du kan få tilgang til Bundesliga fra hvor som helst. Du kan følge med på Bundesliga via kanalene V Sport, TV3, beIN Sport, Sky Sport eller ESPN. Om du ønsker å spare penger og ikke betale for et abonnement kan du se kampene på en kanal som ZDF eller PPTV som viser streaming Bundesliga gratis.

Du kan imidlertid oppleve problemer fordi alle kanalene må implementere geografiske restriksjoner slik at de ikke viser innholdet utenfor området sitt.

Disse problemene kan du enkelt løse med en VPN som hjelper deg med å omgå de geografiske restriksjonene – vi anbefaler ExpressVPN for livestream Bundesliga.

Med en VPN kan du omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til alt fra nettsteder til sportsarrangementer som Bundesliga. Samtidig beskytter du din personlige informasjon og øker din egen sikkerhet på nettet. Prøv ExpressVPN og få tilgang til Bundesliga og mye mer!

Du liker kanskje også…

Du kan lese artiklene nedenfor for å få hjelp til å se internasjonale sportsarrangementer som Champions League og Premier League.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no