Hvordan se UEFA Europa League live i 2024

UEFA Europa League er en av de mest kjente europeiske fotballturneringene, og mange har lyst til å se Europa League i Norge. I denne artikkelen hjelper vi deg med å finne ut hvor og hvordan du kan stream Europa League fra hvor som helst.

PRØV NÅ
Stream Europa League fra hvor som helst med ExpressVPN

ExpressVPN hjelper deg med å omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til Europa League live stream uansett hvor du befinner deg. Prøv tjenesten risikofritt med 30-dagers fornøydgaranti og få opptil 49% rabatt og 3 måneder gratis!

Artikkelen oppdatert på: 9. juni 2024

Hvordan stream Europa League

Det første vi skal se på er ulike kanaler og strømmetjenester hvor man kan stream Europa League live.

Viaplay

Viaplay er en kjent strømmetjeneste som blant annet tilbyr serier, filmer, sport og nyheter. Dette er nok det mest populære stedet for å se Europa League på norsk TV.

Du kan velge mellom et abonnement på 399 kr per måned eller 749 kr per måned for å få tilgang til sportsinnhold, hvor det dyreste har et bredere tilbud av internasjonale sportsarrangementer.

Med Viaplay kan du se innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV, Apple TV, Chromecast og utvalgte spillkonsoller.

TV2

Den danske kanalen TV2 viser blant annet nyheter, sport og underholdning. Om du ønsker å følge med på sportsinnhold varierer prisene for et abonnement inkludert sport fra 129 kr per måned til 219 kr per måned.

Med et aktivt abonnement kan du følge med på innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV, Apple TV og Chromecast.

Canal+

Canal+ er en fransk kanal som sender alt fra serier og underholdning til nyheter og sport. Prisene varierer fra 299 kr per måned til 349 kr per måned for et abonnement som inkluderer alt av sportsinnhold.

Kanalen er kompatibel med nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV, Apple TV og utvalgte spillkonsoller.

BT Sport

BT Sport er en britisk kanal som bare viser britisk, europeisk og internasjonalt sportsinnhold. Et abonnement koster 299 kr per måned, og du kan følge med på innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV, Apple TV, Chromecast og utvalgte spillkonsoller.

På tross av at man må betale for abonnement hos alle disse tjenestene og kanalene for å se Europa League i Norge finnes det også steder hvor du kan få tilgang til innholdet helt gratis.

Hvordan Se Europa League Streaming gratis

Nå skal vi ta en nærmere titt på hvor du kan se Europa league i Norge live stream gratis.

RTBF

RTBF er en belgisk gratiskanal som blant annet viser nyheter, sport og underholdning. Du kan følge med på innholdet via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV, Chromecast og utvalgte spillkonsoller.

Europa league live

Servus TV

Servus TV er en østerriksk gratiskanal som hovedsaklig viser nyheter og sport, men også underholdning. Kanalen er kompatibel med nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV, Apple TV og utvalgte spillkonsoller.

RTL

RTL er en tysk gratiskanal som viser alt fra nyheter og sport til underholdning. Innholdet kan ses via nettleser, app for mobiltelefon og nettbrett, Smart TV og Apple TV.

Hos disse tjenestene og kanalene kan man imidlertid møte på et annet problem, for det kan være vanskelig å strømme innholdet fra utlandet på grunn av geografiske restriksjoner.

Geografiske restriksjoner

De ulike kanalene og strømmetjenestene må signere kontrakter med skapere for å få lov til å vise innholdet. Der står det blant annet informasjon om hvilke områder de har lov til å vise innholdet i.

For å overholde disse avtalene må derfor de fleste kanaler og strømmetjenester implementere geografiske restriksjoner som hindrer deg i å se Europa League i Norge.

Dette gjør de som oftest ved å benytte seg av geo-blokkere. Geo-blokkere lokaliserer besøkende ved hjelp av IP-adresser og gjør det umulig for personer med fremmed IP-adresse å strømme innholdet. Man kan imidlertid enkelt omgå geografiske restriksjoner ved å benytte seg av en VPN.

Da kan du bytte din IP-adresse slik at det ser ut som du befinner deg i landet du velger en server fra. Samtidig gir dette deg en større grad av sikkerhet og anonymitet når du er tilkoblet internett.

Gå til ExpressVPN
Eksklusivt tilbud til slutten av juni 2024

Se Europa League live stream med en VPN

Det er heldigvis lett å begynne å bruke en VPN til å se Europa League i Norge eller utlandet med vår steg-for-steg guide.

  1. Velg en leverandør av VPN. Vi anbefaler ExpressVPN
  2. Last ned og installer en ExpressVPN
  3. Åpne programmet. Velg server fra landet du vil se innhold fra.
  4. Velg riktig server: Norge for Viaplay, Danmark for TV2, Frankrike for canal+, Storbritannia for BT Sport, Belgia for RTBF, Østerrike for Servus TV eller Tyskland for RTL
  5. Gå til kanalen eller strømmetjenesten
  6. Få med deg alle kampene fra UEFA Europa League 2024!

Prøv ExpressVPN gratis for å se Europa League live stream

Dette programmet har vært på markedet i mange år, og vi har anbefalt det over lengre tid. Om du vil ha en enkel VPN som lar deg omgå geografiske restriksjoner og være trygg på nettet er dette programmet for deg. Med 30-dagers fornøydgaranti kan du til og med prøve programmet risikofritt.

Om du ikke vil fortsette å abonnere etter prøveperioden tar du kontakt med kundeservice via chat innen de 30 dagene er omme og får refundert hele beløpet.

Med lenker fra våre artikler får du garantert programmets beste tilbud og kan være sikker på at du kan prøve programmet uten frykt med prøveperioden. Beskytt deg selv på nettet nå med ExpressVPN!

Europa league live stream

Beste VPNs for å livestream Europa League

Vi tester mange forskjellige programmer jevnlig for å sikre at vi får med oss alle oppdateringer og justerer rangeringen deretter. Derfor kan du være trygg på at du får de beste anbefalingene hos oss og at programmene blir sammenlignet ofte.

Ifølge våre siste vurderinger er programmene under de beste VPN for Europa League live streaming.

Best Alle Rundt 1 ExpressVPN: Anmeldelse 2024
9.8
2 CyberGhost: Anmeldelse 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Anmeldelse 2024
9.3
4 IPVanish: Anmeldelse 2024
9
5 NordVPN: Anmeldelse 2024
8.8

Fordeler med en VPN

Vi vet allerede at man kan se Europa League live stream med en VPN, men hva er egentlig fordelene med å bruke et slikt program?

For det første kan du omgå geografiske restriksjoner og få tilgang til nettsteder, andre sportsarrangementer som Premier League og store plattformer som Netflix og Hulu.

Ikke minst øker du også egen trygghet på nett når du bruker en VPN. Programmet krypterer dataene dine og gjemmer IP-adressen din slik at ingen kan få tak i din personlige informasjon.

Med en VPN kan du med andre ord føle deg trygg mot hackere og surfe uten bekymringer på offentlige nettverk der du befinner deg.

Se Europa league i Norge

Konklusjon

I denne artikkelen har vi sett på hvor og hvordan du kan stream Europa League live fra hvor som helst, og spesielt Europa League Norge. Du kan blant annet følge med på kampene hos Viaplay, TV2, canal+ eller BT Sport.

Om du heller vil se innholdet gratis kan du gå for en gratiskanal som RTBF, Servus TV eller RTL. Da kan du imidlertid møte på geografiske restriksjoner som gjør det vanskelig å se innholdet.

Med en VPN omgår du enkelt disse restriksjonene ved å endre IP-adressen din slik at det ser ut som du befinner deg i samme land.

I tillegg til å kunne omgå geografiske restriksjoner øker du egen trygghet på nett med en VPN som sørger for at ingen andre kan se din personlige informasjon. Prøv en VPN – vi anbefaler ExpressVPN – og se Europa League live stream!

Du liker kanskje også…

Om du er interessert i å se Europa League i Norge vil du kanskje også ha lyst til å lese noen av våre andre artikler, som hjelper deg med å få tilgang til blant annet Premier League og Bundesliga, etc.

andreas

Andreas, en programvareingeniør og selverklært internettentusiast, føler seg helt hjemme på dette nettstedet. Å dykke ned i tekniske detaljer gir ham stor glede - jo mer komplekst, desto bedre. Med en tidligere bakgrunn som hacker, har Andreas ikke bare en grundig forståelse av biter og bytes, men han har også en kreativ tilnærming. For eventuelle spørsmål eller samarbeidsmuligheter kan du kontakte Andreas via e-post på andreas@personvernpanettet.no.

Jeg vil gjerne høre fra deg.

Legg igjen et svar

PersonvernPåNettet.no