De beste VPN-selskapene 2020

Det har i senere tid blitt betraktelig vanskeligere å finne ut hva som er de beste VPN selskaper. Med hundrevis av tilbydere på markedet, blir det overveldende å prøve å finne ut hvilke som kan tilby de beste tjenestene for deg. Derfor er vi her for å ta jobben for deg og forhåpentligvis hjelpe deg med å ta en beslutning om dette. Som VPN-bruker selv, kan jeg prøve massevis av forskjellige leverandører og begrense de til kun de beste av de aller beste VPN-tjenestene som finnes på markedet i dag.

Topp VPN-tjenester

Selv, har jeg stor tro på en god VPN-programvare. Etter å ha brukt dem i mange år, hadde jeg en god anledning til å teste mange forskjellige leverandører. Jeg prøvde alt fra gratis,lavkvalitetsselskaper til de beste high-end selskapene. På grunn av dette har jeg blitt betinget til å kun velge de aller beste for min toppliste for VPN-tjenester.

Jeg sørget for å bruke beste VPN 2019 til forskjellige formål: arbeid, filmer, shopping, underholdning, osv. Så, fra mine mange år med å abonnere på dem, er jeg endelig i stand til å utnytte erfaringene mine. Det er derfor jeg er her for å hjelpe deg med å ta en beslutning om hvilke som vil gi deg den beste servicen.

Du kan selvsagt velge hvilken som helst av dem fra listen ovenfor her over beste VPN løsning 2019 i denne VPN anmeldelse, men jeg anbefaler den som tok førsteplassen: CyberGhost VPN. Dette er uten tvil den BESTE leverandøren jeg noen gang har prøvd. Denne VPN-en overgikk alle forventningene og kriteriene mine for å bedømme så enkelt. Jeg mener, den plasserte seg ikke på førsteplass i den øverste listen over VPN-tjenester uten grunn.

Filtrering av topp VPN-tjenester

Før du kom til dette nettstedet, har du sannsynligvis allerede tatt en titt på de forskjellige topp VPN-selskapene. Grunnen til at du er her er å få noen råd fra sertifiserte innsidere.

Ikke bekymre deg, jeg vet hvor forvirret du må føle deg fordi jeg selv en gang var i skoene dine på jakt etter de beste VPN selskaper. Du har sannsynligvis kastet deg rett på en av de billigste VPN-ene, hvis ikke, har du kanske allerede valgt den beste gratis VPN-en du ønsker deg.

Jeg hater å måtte fortelle deg dette i denne VPN anmeldelse, men det finnes ingen god VPN som er gratis – spesielt ikke noen av de jeg skal anbefale her. Det høres ikke mye fristende ut å måtte betale en månedlig pris for noe du tror du knapt nok vil bruke. Men, hva hvis jeg fortalte deg at du vil bruke den nesten hele tiden?

Hvis du fortsatt er en nybegynner, handler en topp VPN for PC om så mye mer enn det som møter øyet ditt. Men, ikke bekymre deg, du trenger ikke bestemme deg for noe på dette tidspunktet.

VPN Lynkurs

Hvis du ikke vet noe som helst om en VPN, la meg bare guide deg raskt gjennom det aller mest grunnleggende.

VPN står for Virtual Private Network. Som navnet tilsier, handler det om å ivareta privatlivet ditt ved å etablere din egen personlige nettverkstilkobling. Med dette er du i all hovedsak trygg fra nesten alle trusler og snokere som lurer på nettet.

Selv om IP-manipulasjon høres tvilsomt ut, er det faktisk helt lovlig. Det er ikke noe farlig eller hemmelighetsfullt med noen av de beste VPN selskaper. De lagrer ikke datamaskintrafikken din eller identiteten din, så du er i gode hender.

Hvis du er redd for installeringsprosessen, er det heller ikke her noe å være redd for. Alt fra kjøp og betaling til installering er såre enkelt. Du trenger ikke å være rakettforsker for å få en topp VPN for PC.

Hvordan velge de beste VPN selskaper

Det du først må forstå, er at de beste VPN selskaper 2019 leverer mer eller mindre de samme tjenestene. Noen har lignende sikkerhetsfunksjoner, retningslinjer og til og med priser. Men, ikke planlegg på å velge de beste gratis VPN-tjenestene dine ennå fordi det som skiller mellom dem er deres egen «spesialitet». Noen VPN-er fokuserer på personvern, mens andre fokuserer mer på internetthastighet.

Det jeg prøver å avdekke her i denne VPN anmeldelse 2019, er hvilke jeg anser som «allroundere«. Jeg tar hensyn til alle aspekter og rangerer de som gir deg mest mulig ut av abonnementet ditt de beste plasseringene. Som jeg nevnte tidligere her, har alle topp VPN-tjenester forskjellige aspekter av det som gjør dem til en god, pålitelig leverandør. Jeg skal gjennomgå det grunnleggende og gi deg alt du trenger å vite om hvordan jeg rangerte de beste VPN selskaper for 2019 i denne anmeldelsen.

1. Sikkerhet og personvern

Dette er hovedprioriteten for nesten alle topp VPN-tjenester på markedet. Du vil legge merke til at de alle fremmer den strengeste sikkerhet som vil sikre din anonymitet og sikkerheten for din personlige informasjon.

Som du kanskje allerede vet, har alle brukere som er koblet til internett en unik IP-adresse som er eksklusiv kun for dem. Når du surfer på internett, er alle i stand til å spore IP-adressen din og avsløre identiteten din.

En av hovedfunksjonene til de beste VPN selskaper for PC er å skjule den virkelige IP-adressen din og istedet gi deg en virtuell en. Dette betyr at den hjelper deg med å skjule din identitet og lure enhver snoker til å tro at du er et annet sted enn du virkelig er. Denne prosessen har faktisk to forskjellige fordeler. Den ene er at sikkerheten til personvernet ditt blir ivaretatt, og samtidig gir den deg geo-begrenset tilgang – men det skal vi komme tilbake til litt senere i denne anmeldelsen.

En annen sikkerhetsfunksjon som de fleste beste VPN selskaper har, er deres «no-log» -policy. Hvis du ikke er kjent med dette uttrykket, betyr det egentlig at de ikke logger eller lagrer noe av trafikkinnholdet ditt. Ved regelmessig bruk av internett blir loggen, IP-adressen din og til og med noe av din personlige informasjon logget og kan til slutt spores tilbake til deg. Men, når du bruker en av de beste VPN-tjenestene som tilbyr sterk kryptering, kan du skjule alle aktiviteter helt fra nysgjerrige øyne.

En av de mest kritiske sikkerhetsdelene i VPN-verdenen kalles en kill switch. Hovedfunksjonen til en kill switch er å slå av internettforbindelsen hver gang VPN-serveren din blir forstyrret. Når VPN-tilkoblingen din er avbrutt, er det ingenting som krypterer dataene dine lenger som gjør informasjonen din tilgjengelig for tredjeparter. Kill switch-bryteren er det som sikrer at dette ikke skjer fordi den med en gang oppdager en kompromittert server og lukker alle åpne applikasjoner for å forhindre at informasjonen blir offentliggjort.

Hvis du fremdeles ikke har noen anelse om hvilke VPN-er som har disse sikkerhetsfunksjonene, har jeg sørget for å anbefale de beste VPN-tjenestene som kommer med disse.

2. Hastighet

Når det gjelder hastighet, spiller antall servere en enormt stor rolle. Hvis du velger et VPN-selskap med et lite antall servere, har den en tendens til å bli overbelastet av brukerne.

Dette har det samme prinsippet som med WiFi. La meg gi deg et eksempel: du bor med 10 personer i huset ditt, og dere deler alle en WiFi-router. Du vet allerede at når alle begynner å bruke internett på samme tid, blir forbindelsen smertelig treg.

De fleste av de beste VPN-tjenestene har over tusenvis av serverplasser over hele kloden. Dette gir deg ikke bare god hastighet, men også et godt antall alternativer. Med et så stort antall VPN-servere kan du velge mellom mer enn 1 i hvert land.

Hos noen av de beste VPN-selskapene er ikke bare nedlastingshastigheten uten sidestykke, men du kan også slappe av uten å måtte bekymre deg for buffervideoer og gaming problemer.

3. Topp gratis VPN?

Selv om det finnes mange gratis VPN-tilbud der ute, er tjenesten ikke den beste sammenlignet med når du faktisk betaler månedlig for å benytte deg av hele opplevelsen. Det finnes massevis av annonser og et veldig begrenset datalister Gratisbrukere bytter alltid til å få et ordentlig abonnement, fordi det finnes så mange hull i hva en gratis tjeneste faktisk kan tilby. Men, i tilfelle du likevel vurderer dette, prøvde jeg å rangere de beste gratis VPN-ene for å se hvilke som virket mest verdige. Uansett, er det helt opp til deg om du vil ta risikoen eller ikke.

Men å betale for noen av de beste VPN-tjenestene er ikke så avskrekkende som du tror. Hver av topp VPN-selskaper for PC tilbyr forskjellige måneds- og årsabonnement som spenner seg fra 1 måned til 3 år med priser fra kr 50 – 100. Jo større abonnementype du velger, desto mindre betaler du.

Hvis du imidlertid er redd for å opprette et abonnement, har de hos fleste av dem også muligheten til å prøve dette gratis – for en begrenset tidsperiode. Etter denne prøveperioden, hvis du fortsatt ikke er fornøyd med det de gir deg, tilbyr de også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, noe som de ikke gjør helt uten grunn. De har dette tilbudet fordi de vet at du vil bli forelsket i tjenesten deres og deretter abonnere på heltid. De er tross alt ikke ansett som topp VPN for PC uten grunn.

Det hele bunner og grunner i hvilken betalingsordning du er mest interessert i. Så, husk dette hvis du fremdeles vurderer å lete etter den beste gratis VPN-en i denne VPN test.

4. Flere enheter

Det er allerede ubestridelig sant at det å skaffe seg en VPN løsning for din stasjonære eller bærbare PC er noe du planlegger å gjøre. Men mens du fortsetter å bruke den over tid, vil du komme til ønske at du kunne ha den på mobilenhetene dine også, slik at du kan ta den med overalt.

Hva hvis jeg i denne VPN anmeldelse fortalte deg at du kan bruke topp VPN-en for PC samtidig på en rekke enheter?

Noen tilbydere tilbyr denne funksjonen ved å bruke 3 til 7 enheter. Dette er ikke bare en fordel for deg når du vil bruke annet utstyr. Dette er også en god ting når du og familien din krangler om hvem sin tur det er til å se på Netflix, etc. Ved å bruke et av de beste VPN-selskapene, kan du se alle favorittfilmene dine i fred og ro.

Denne funksjonen er imidlertid ikke tilgjengelig i det som anser som “topp gratis VPN”. Dette er en kompleks funksjon som du må betale en egen avgift for.

Nesten alle leverandørene, på topp VPN-tjenester i denne VPN test lar deg bruke appen deres på forskjellige mobile enheter samtidig. Noen lar deg til og med bruke den på spillkonsollen. Dette gjør det ekstremt praktisk for deg når du vil raskt skifte mellom enhetene dine.

5. Brukervennlighet

Ingen av leverandørene ville ha oppnådd en plassering på topp VPN-tjenesterangeringen hvis den ikke var enkel å bruke. Ingen av de beste gratis VPN-ene kunne selv håpe å konkurrere i denne kategorien hvis så var tilfellet.

Siden ikke alle brukere er spesielt teknisk kunnskapsrike, sørget topp VPN-tjenestene for å lage et grensesnitt som er enkelt å navigere rundt i.

For nettopp disse kriteriene anbefaler jeg det første valget på den øverste listen over VPN-tjenester: CyberGhost VPN. Dette grensesnittet har virkelig fortjent tittelen: topp VPN for PC og mobil. Funksjonene og kontrollene på denne er alle ganske enkle, så den er perfekt for både nybegynnere og eksperter.

6. Fjern blokkering av geobegrensede nettsteder

VPN-er er kjent for å få tilgang til nettsteder og apper som ellers ikke ville være tilgjengelige i regionen din.

VPN ble opprinnelig opprettet for arbeidere som ønsket tilgang til firmafiler når de var borte fra jobb. Siden de ikke var på kontoret hele tiden, ønsket de fortsatt en måte å kunne jobbe på dem fra hjemmets bekvemmeligheter.

Dette er fordi de øverste VPN-tjenestene er i stand til å bruke IP-adressemanipulering for å omgå blokkerte nettsteder. Nettstedene gir bare tilgang til en bestemt type adresse. Slik skjuler programvaren din virkelige IP-adresse og gir deg i stedet en annen som kan brukes til å åpne nettstedet med.

Som jeg nevnte tidligere, denne dobbeltbladsfunksjonen til de beste VPN-selskapene gjr mer enn bare å holde deg trygg. Du kan bruke den til å få tilgang til Netflix-kontoen din ved å bruke den amerikanske serveren for å få hele filmbiblioteket, eller du kan bruke den til å komme til arbeidsfilene dine og få gjort jobben hjemmefra.

Plasseringen til serveren din er forskjellig fra den du prøver å få tilgang til. Kun surfing på nettet og sosiale medier vil koble deg til en lokal server. Hvis du prøver å streame filmer eller spill, får du imidlertid muligheten til å velge en server i området for emnet.

De øverste VPN-tjenestene kommer også godt med når du besøker land som Kina og Nord-Korea. I disse landene forbyr de mange nettsteder som vi vanligvis bruker til daglig. De blokkerer Facebook, Instagram, Youtube og til og med Google. Med denne tjenesten kan du enkelt få tilgang til kontoene dine og fa dagen din til å rundt slik som alle andre.

Noen av de beste gratis VPN-ene har imidlertid ikke engang tilgang til servere i visse land, noe som gjør de ganske så ubrukelige. Så, husk dette hvis du fortsatt vurderer dette alternativet.

De øverste VPN-selskapene kan bokstavelig talt få tilgang til ethvert nettsted du kan tenke komme på. Hvis ikke dette virker verdt pengene, vet jeg ikke hva som gjør det.

7. Kundestøtte

Ethvert legitimt VPN-selskap vil selvfølgelig ha behov for kundestøtte.

Når du bruker denne programvaren, oppstår det nesten aldri problemer. Men når det gjør det, blir det løst med en gang på grunn av deres raske svarprosent.

Selv har jeg støtt på et par mindre problemer mens jeg brukte VPN test., men det var enkelt å kontakte dem, og da ga de meg veldig enkle instruksjoner om hvordan jeg kunne fikse problemet selv. Noen ganger ville det ikke engang være et reelt problem, jeg var bare ikke sikker. Men de ansatte er mer enn glade for å imøtekomme alle dine behov.

Bare den øverste VPN-en for PC vil ha en enestående kundestøtte. Noen av dem har 24-timers chatstøtte, og noen har call-sentre. Du kan være trygg på at problemene dine ville forsvinne etter å ha kontaktet dem.

Konklusjon

Nå vet du alt det som er verdt å vite om hvordan velge en god VPN løsning. Du kan velge den som passer deg best fra mine beste VPN selskaper som er listet opp ovenfor her. Bare husk at et abonnement kommer til en veldig lav pris for en tjeneste som garantert bare gir fordeler.

Du bør alltid sette sikkerheten først i alt du gjør og søke etter topp gratis VPN fordi det garantert er vel verdt pengene. Hold deg til min anbefalte liste, så er du trygg.

Det var alt for denne gang i denne VPN test. Hvis du begynner å bli interessert i VPN-verdenen, legger vi ut mye mer om dette enn bare topp VPN for PC og mobile enheter. Se deg rundt og se hvike andre fordeler VPN-er har. Husk at det du forventer ikke alltid er det som er tilfellet.

Jeg håper du har fått mye positivt ut denne VPN test. Du vil antagelig bestemme deg for CyberGhost. Måtte VPN-opplevelsen din bli så god som mulig!

PersonvernPåNettet.no